Επιστροφές

Πολιτική επιστροφών


Η εταιρία WEBSHOPS, LLC καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση σας. Στο website Byserv.com υπάρχουν links σε αξιόπιστες επιχειρήσεις και καταστήματα  Τα προιόντα τους έχουν αναλυτικές πληροφορίες και φωτογραφίες για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε από την οθόνη του υπολογιστή σας γρήγορα και εύκολα αυτό που σας ταιριάζει.
Επειδή όμως θέλουμε να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές τους αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων & επιστροφής χρημάτων.
Στην περίπτωση ελατωματικού προιόντος ή λανθασμένης επιλογής, πρέπει να μας στείλετε σχετικό email εντός 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος με την περιγραφή του προβλήματος.
Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και την διαδικασία επιστροφής προϊόντων.

Όροι Επιστροφής

 1. Υποβάλετε αίτημα επιστροφής στο info@byserv.com μέσω email εντός 2 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.
 2. Η συσκευασία θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.
 3. Τα καινούργια προϊόντα να μην φέρουν σημάδια χρήσης ή φθορές.
 4. Το κάθε κατάστημα από όπου επιλέγετε το προϊόν έχει δική του πολιτική επιστροφών. Τις περισσότερες φορές δίνουν δικαίωμα 15-30 ημέρες. Θα πρέπει να διαβάζετε προσεκτικά το χρονικό διάστημα επιστροφής που ορίζει το κάθε κατάστημα πώλησης. Μην ξεχνάτε να υπολογίζετε το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την επιστροφή του προϊόντος.

Διαδικασία επιστροφής

 1. Μας ενημερώνετε με email για την πρόθεση σας να επιστρέψετε το προϊόν.
 2. Σας στέλνουμε αριθμό έγκρισης της επιστροφής.
 3. Συσκευάζετε το προϊόν μαζί με την αρχική του συσκευασία, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
 4. Αποστέλλετε το δέμα συστημένο, στη διεύθυνση επιστροφών της WEBSHOPS, LLC στις ΗΠΑ. Την διεύθυνση επιστροφής σας την στέλνουμε με email, μαζί με τον αριθμό έγκρισης της επιστροφής, μόλις μας ειδοποιήσετε για την πρόθεση σας να επιστρέψετε το προϊόν.
  Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής και τυχόν επαναποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Δεν χρεώνεστε εκ νέου για εκτελωνισμό ή άλλα έξοδα, μόνο με τα μεταφορικά.
 5. Μόλις λάβουμε την ειδοποίηση ότι το προϊόν σας έγινε δεκτό για επιστροφή από το κατάστημα που το επιλέξατε, σας ειδοποιούμε σχετικά με την αλλαγή ή την επιστροφή των χρημάτων σας.
 6. Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στην πιστωτική σας κάρτα μέσω Paypal είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής σας, αφού λάβουμε την σχετική επιστροφή από το κατάστημα πώλησης.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, η διαδικασία επιστροφής θα καθυστερεί. Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας μέσω e-mail στο info@byserv.com.

Η αίτηση επιστροφής πρέπει να γίνει μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μας, το οποίο εκδίδει έναν αριθμό έγκρισης επιστροφής. Μόλις λάβετε τον αριθμό έγκρισης, στέλνετε το δέμα στην διεύθυνση που θα σας υποδειχθεί (μπορεί να είναι η διεύθυνση των αποθηκών μας ή ενός εγκεκριμένου τεχνικού κέντρου που θα διορθώσει το ελαττωματικό προϊόν). Η WEBSHOPS, LLC σας συμβουλεύει να στέλνετε το δέμα συστημένο ή με courier, δηλαδή με τρόπο που θα σας επιτρέπει να το παρακολουθείτε και να πιστοποιήσετε την παράδοση στην διεύθυνση που σας έχει υποδειχθεί. Σε αντίθετη περίπτωση, αν ο πελάτης στείλει το δέμα και η WEBSHOPS, LLC δεν το παραλάβει, ο πελάτης δεν θα είναι σε θέση να ζητήσει τον εντοπισμό του δέματος από την μεταφορική εταιρία. Ο πελάτης θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι η εταιρία μας δεν φέρει καμιά ευθύνη για τα δέματα που στέλνει ο ίδιος ο πελάτης. Μόνο ο αποστολέας είναι σε θέση να ζητήσει από τον μεταφορέα να γίνει έρευνα για τον εντοπισμό του δέματος.


Προσοχή: Να μην σημειωθεί τίποτα πάνω στην συσκευασία του προϊόντος.
- Να φαίνεται καθαρά ο αριθμός επιστροφής στο εξωτερικό του πακέτου δίπλα στην διεύθυνση αποστολής. Αν το δέμα περιλαμβάνει διάφορους αριθμούς επιστροφής, ο πελάτης πρέπει να τους αναγράψει όλους. Αν χρειαστούν περισσότερα από ένα πακέτα για την επιστροφή, ο αριθμός επιστροφής θα πρέπει να αντιστοιχεί στο περιεχόμενο του κάθε δέματος.
- Να συμπληρώσει την διεύθυνση αποστολής.
- Να συμπληρώσει τα προσωπικά του στοιχεία.
Είναι σημαντικό να αναγράφετε τον αριθμό επιστροφής πάνω στο δέμα. Αν ο αριθμός αυτός δεν αναφέρεται, το δέμα δεν θα γίνεται δεκτό.

Σημείωση: Κατά την παραλαβή, το τμήμα επιστροφών της WEBSHOPS, LLC ελέγχει το προϊόν προς επιστροφή και τον λόγο της επιστροφής. Ο λόγος της επιστροφής θα πρέπει να αναφερθεί στην εταιρία μας.

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία, να μην είναι ανοιχτό, αποσφραγισμένο, να μην έχει υποστεί ζημιά και να μην είναι σημαδεμένο.
- Θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα αξεσουάρ (επεξηγηματικές σημειώσεις, λουράκια, τηλεχειριστήρια, εγγυήσεις, CD, κτλ…).
Για την σωστή επεξεργασία της αίτησής του, ο πελάτης οφείλει να αναφέρει τον αριθμό παραγγελίας και τον κωδικό του (username).